Taller Sensibilització en violència de gènere des d’Atenció Primària

Taller Sensibilització en violència de gènere des d’Atenció Primària; què podem fer a les nostres consultes

Ponents/docents 

Dra. Eva Pasamon Lara 

Dra. Consuelo Corrionero Soto 

Resum/justificació

Necessitat de sensibilització en matèria de violència de gènere (VdG) per realitzar una correcta detecció, cribatge i maneig de les dones víctimes de VdG (problema de salut rellevant) que acudeixen a les nostres consultes. Dirigit tant a professionals que tenen experiència prèvia amb VdG com als que no.

Objectius de l’activitat

Sensibilitzar i oferir petites eines de maneig en consulta d’Atenció Primària als i les professionals d’Atenció Primària.

Eva Pasamon LaraConsuelo Corrionero Soto 

Ambdues han realitzat formació en matèria de violència de gènere des de fa més de 10 anys i actualment estan realitzant un projecte de recerca que no ha conclòs.
Dra. Pasamon
Metgessa de Família de C.S. Can Misses (Eivissa), Grup de treball en creació VdG Ibamfic, Vicepresidenta Comissió VdG i Protecció al Menor de l’Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera, Comissió docència Àrea Salut Eivissa i Formentera. Component del Grup de treball de RCP del centre de salut Can Misses de l’Àrea de Salut Eivissa i Formentera, i del Grup d’urgències d’Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera. Tutora MIR MfyC.
Dra. Corrionero
Metgessa de Família del C.S. Vila (Eivissa), grup de treball en creació VdG Ibamfic, Presidenta Comissió VdG i Protecció al Menor de l’Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera. Comissió docència Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera, grup Rutes Cardiosaludables i Mapa Actiu Àrea de Salut Eivissa i Formentera. Component del grup de treball de Malalties infeccioses de la Ibamfic. Tutora MIR MfyC.

Deja un comentario