Taller de Comunicació i Salut (Campionat)

Horari del Taller
Divendres 9 de juny, de 9:30 a 14 h

Ponents
– Rosa Duro Robles
– Elena Muñoz Seco

Resum

Les persones que assisteixen a les activitats formatives sobre habilitats comunicacionales sovint demanen respostes concretes per a situacions típiques. Els docents en entrevista clínica que ens autoobservem i/o videogravem tenim la sensació que utilitzem respostes estandarditzades per a situacions molt freqüents en la consulta.

Objectius de l’activitat
Aquest taller pretén identificar, mitjançant la participació dels assistents amb l’eina KAHOOT per a votacions, quines són aquelles frases que, amb una comunicació no verbal concordant, ens acosten a l’èxit en la comunicació assistencial.

Metodologia
Participativa. Observació de casos videogravats, elecció d’opcions comunicacionales, discussió grupal moderada per les docents.

Rosa Duro Robles
Valenciana criada a Mallorca. Metgessa de Família per diverses casualitats. Sotsdirectora assistencial d’Atenció Primària i Atenció a les Urgències Extrahospitalarias de IbSalut. Vinculada al Grup de Comunicació i Salut des del meu primer any de residència. Enamorada del meu treball i de l’Atenció Primària. Una altra cosa que m’entusiasma: aprendre i ensenyar. I, com no, la llum del mediterrani. Tot aquest conjunt de passions (amistat, atenció primària, comunicació, docència, llum… i molt més estic) segura que formaran part d’aquest I Congrés Ibamfic a Menorca.

 

Elena Muñoz Seco
Visc a Menorca. Treballo com a metgessa de Família en el Servei de Salut de Illes Balears.
Sóc presidenta de la Ibamfic. Ensenyo Comunicació als professionals (comunicació amb pacients, xerrades en públic, amb altres professionals, amb els mitjans…) i Metodologia Docent.
M’apassiona la formació de professionals, l’ètica, la docència, la política sanitària i el desenvolupament personal i professional continu. Formo part del GP Comunicació i Salut de Semfyc des de fa molt, i aquesta segueix sent una de les meves passions. També m’encanta el mar, els meus amics i la meva família. Amb moltes ganes ja de rebre-us a Menorca i compartir.

 

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s